2023. szeptember 22. 12:51 - Tibor Tury

Oppenheimer kalapja szélén csúszunk bele a nukleáris háborúba? (2. rész)

A háborúcsinálás nagymestere: Amerika

atomic-bomb.jpg

A második világháború után, Eisenhower elnök figyelmeztetett az egyre nagyobb befolyással bíró katonai ipari komplexum veszélyeire, s attól tartott, hogy ez a fegyvereket gyártó magánipar egyszer csak túlságosan erős lesz a kormányokban. Ezek a magánhadiipari erők és az általuk pénzelt, a kormányzatokba beépített „héják” fejlesztették ki a kérlelhetetlen visszaszorítás ideológiáját a világ kommunista pólusa ellen.

Nagyívű, több tízévre előre megírt tervek alapján igazgatják a társadalmak életét, innen az elnevezésük: társadalommérnökök. Ilyen terv volt a 2000-ben publikált Project for the New American Century, amiben egy „új Pearl Harbour-ról” értekeztek. Ebben tervezték meg azt az utat, ami elvezetett a 2001. szeptember 11-i eseményekhez, s a végső simításokat olyan háborús uszítókra bízták, mint Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz és Richard Perle, csakhogy a legpszichopatább gazembereket említsem. Lényegében egy önmerényletet hajtottak végre, persze a Moszad bevonásával, aminek örvén elindították a „war on terror” nevű hadműveletüket és az egész Közel-Keletet szétverték Izrael biztonsági igényei és a közép-ázsiai olaj feletti ellenőrzés érdekében. Ugyanis nem szabad elfelejteni azt a tényt, miszerint Izrael, az államok feletti magánhatalomnak a keleti szárnya.  Az európai szárnyat az egykori Kazár Birodalom területén most hozzák létre éppen, természetesen az ukrán és a lengyel revizionista cionisták bevonásával, akik e két keleti szláv nép vezető gazdasági és politikai elitjét teszik ki manapság. S egyúttal Európa gazdasági súlypontját szép lassan áthelyezik a német-francia tengelyről a lengyel-ukrán föderációs tengelyre. Nem véletlen, hogy Zelenszkij első intézkedései közt szerepelt az, miután amerikai helytartói a posztjára helyezték, hogy az ukrán föld külföldi kézre adását tiltó törvényeket feloldja.   

Ma már tudható, sok történész foglalkozott vele, hogy Pearl Harbour-hoz tudatosan csalták a japán flottát és minden lehetséges hírszerzési forrást blokkoltak, csakhogy az ott állomásozókat felkészületlenül érje a támadás, és hogy minél nagyobb legyen a pusztítás. Az amerikai társadalom mindig is békepárti volt és hallani sem akart arról, hogy belépjenek a II. Világháborúba, s ennek érdekében Franklin D. Roosevelt vért izzadva hajtogatta a béke melletti kiállását, aminek következtében másodszorra is megválasztották elnöknek. Azonban a military-industrial complex nyomására kellett egy ürügy, amivel a közvéleményt a háborúba való belépés mellé tudják állítani, s ez nem volt más mint Pearl Harbour. Roosevelt feleségének a naplójából lehet tudni, hogy az események után, maga Roosevelt napokig nem tudott aludni és erős nyugtatókon élt, amíg a közvélemény teljesen át nem fordult a békepártiságból a háborúba való belépés mellé.

Eszközeiben soha nem volt finnyás a háttérből irányító pénzkartell, ezért a különféle háborúk mesterséges kiprovokálásától a célzott likvidálásokon át egészen a kormányok színes forradalmak általi megdöntéséig, igen változatos a palettájuk. Sőt, a legszélsőségesebb és legradikálisabb szervezetek felfegyverzésétől sem riadtak vissza, amely szervezetek élére mindig megtalálták azokat a - Zelenszkijhez fogható - sötét alakokat, akik eljátszották a diktátorbábok szerepét, csakhogy az általuk eltervezett célokat elérjék, vagyis, hogy ellopják az országok erőforrásait, és hazug, soha meg nem valósuló szabadságeszmék, vagy soviniszta lózungok nevében egymásnak ugrasszák a társadalmak tagjait. Ezeknek a sátáni szabadkőfaragóknak volt az egyik legfontosabb téglája Henry Kissinger.

Nem lehetett elképzelni olyan gaztettet, amit - és annak az ellenkezőjét - ne cselekedett volna meg, ha a magánhatalom érdekei úgy kívánták. S most a végén, karnyújtásnyira a végső elmúlás előtt, elhangzanak egy összeaszott, gnóm öregember lelkifurdalástól mardosott szavai. Az esze még nem ment el teljesen, s ezért tudja, hogy nagyon nagy a baj: Európa épp most csúszik bele fennállásának legsötétebb válságába, ezért próbálja még menteni a menthetőt. Davosban arról beszélt, hogy Ukrajnának területi engedményeket kell tennie a háború mihamarabbi befejezése érdekében… Az ukronácik válaszul fel is tették rögtön a halállistájukra. Most meg rugalmas külpolitikát szorgalmaz, elsősorban Kínával szemben…

Aki egy kicsit is tovább lát az orra hegyénél, tudja jól, miért beszél ilyeneket, de ma már olyan szellemi és erkölcsi restség telepedett Európára, hála a nyugati pöcegödör sajtónak, hogy már senki sem hallja meg őket. Csak dermedten lógnak a levegőben egy összeaszott, gnóm öregember lelkifurdalástól mardosott szavai…

A szervezett magánhatalom által irányított hitelpénzrendszer akkora válságba került mára, olyan mértékű lett a rendszer eladósodottsága, hogy egy nagy háború kirobbantásával lehet csak az amerikai pénzrendszer totális összeomlását elkerülni. Ezt a háborút már ki is robbantották a kelet és a nyugat ütközőzónájában, vagyis Ukrajnában.

A háború több szinten zajlik. Németország végső megalázása, eltiprása most történik. Másodsorban Európa gazdaságának leállítása és eladósítása zajlik, amihez le kellett kapcsolni a kifogyhatatlan orosz nyersanyagpiacról, s amely piac legalább száz éves gazdasági stabilitást és békés egymás mellett élést biztosíthatna Európa népei számára. Ezzel párhuzamosan folyik a nemzeti szuverenitások lebontása, a térség centralizálása, valamint berugdosása a NATO csizmája alá, hogyha eljön a nagy ütközet, akkor feláldozhatóvá váljanak a vazallusok. Harmadsorban pedig az orosz birodalom feldarabolása és nyersanyaglelőhelyeinek megszerzése áll. Ahogyan Oded Yinon 1972-es terveit alapul véve szétverték az egész Közel-Keletet Izrael biztonságát és regionális szerepét megerősítendő, jóformán hamis jelentésekkel és ordas hazugságokkal operálva, éppen így, ilyen alávaló módszerekkel akarják már jó ideje Oroszország hatalmas területeit legalább három részre darabolni.

A CIA által működtetett és mindenhová elérő, lefizetett sajtó-elemző-tanácsadó műhelyeken és értelmiségi körökön keresztül gondoskodnak a közvélemény kritikai gondolkodásának teljes kilúgozásán. Ennek eredményeként a legtöbb európai vezető habzószájú háborús uszítást folytat. A történelem sajnos ismétli önmagát: a szarajevói merénylet után csak Tisza István volt az egyetlen békepárti, míg a trónörökös és őt a befolyása alatt tartó szabadkőműves hálózatok, a háború mellett törtek lándzsát. Ahogyan akkor, úgy ma is ugyanez a globalista HÁLÓZAT dolgozik a helyzet eszkalálódásán, és megint Európa tönkretétele van soron.

Legyen szó éppen Fialáról, az ideiglenes cseh elnökről, vagy a német Scholz-ról és Baerbock-ról, Leyen asszonyról, a finn Sanna Marin-ról, de akár a lengyel Sikorszki-t is lehetne említeni, mindegyikükben az a közös, hogy a szervezett magánhatalom kilóra megvett ügynökei, akiknek uszításait és bornírt kijelentéseit habosítja a nyugati sajtó. Mindegyikük alapvető feladata a háttérben zajló, alattomos és lopakodó bolsevizmus egyengetése.

Van ez a narratíva, amely szerint, ha Trump nyert volna, akkor most nem lenne ez a gyalázatos háború, vagy a hatalomra kerülésével azonnal megtörténne a tűzszünet és a békekötés. Sokan mondjak ezt, még szélsőbalon is, mert hiába az elmebeteg ukrán politika melletti kiállás, azért a békevágy minden emberben felülírja az önhitt buborékmentalitást. El kell keserítsek mindenkit, ugyanis Trump alatt is véghez vitték volna, és véghez is viszik a terveiket, függetlenül attól, mit hoz a jövő évi választás. Meg vannak az eszközeik arra vonatkozóan, ha valaki szembe merne menni ördögi terveikkel. Elég csak Abraham Lincoln és a Kennedy-fivérek tragikus sorsára gondolni.

Amerikát nem pártok és elnökeik irányítják, azok csak utasítások alapján eljáró hivatalnokok, hanem egy rejtőzködő és végtelenül bigott, talmudista szekta, akik Amerika és a nyugati civilizáció pénzrendszerét teljes egészében magánkézbe vették, miközben az európai kultúrát és identitást lerángatták a dekadencia mocskába.

Trump ellen álnyomozások zajlanak, s kreált ügyekkel igyekeznek tönkretenni. Tehát, itt és most, koncepciós eljárásoknak lehetünk szemtanúi, ahol előbb van kész az ítélet, minthogy lefolytatnának egy valódi eljárást. Az amerikai korrupt bíróságok márpedig úgy döntöttek, hogy szivárogtatnak mindenfélét - elsősorban a bulvárnak álcázott médián keresztül. Eljárás ide nem kell, hiszen a fő cél, az államok feletti pénzkartellnek nem behódoló, nagypolitikai szereplőket lejáratni, belőlük közmegvetésnek örvendő mumusokat kreálni. Ahhoz meg elég médiamanipulációkkal etetni a jónépet, és készen is van már az ítélet. Pelikán elvtárs biztosan örülne ennek az egésznek, de tegyük félre a viccet.

A Five Eyes Alliance, az angolszász országokat tömörítő titkosszolgálati szövetség lehallgatja az egész világot tokkal-vonóval - lényegében minden e-mailhez és mobiltelefonhoz hozzáférnek. Elsősorban gazdasági, másodsorban katonai kémkedést hajtanak végre, a megszerzett információkat pedig politikai nyomásgyakorlásra használják fel. Így hallgatják le a pekingi vezetést már évtizedek óta, de 2015-ben Merkel mobilját is árgus szemekkel figyelték, majd a német szolgálatokkal karöltve, lehallgatták Francois Hollande-ot, mert kíváncsiak voltak a kedvesével, Julie Gayet-vel folytatott románcára. Ezek után nincs min csodálkozni, hogy Macron elnök szexuális élete után is kémkedtek az amerikaiak, s a jelentések végül Trump asztalán landoltak.

Aktuális elnöküket, Joe Biden-t úgy rángatják, ahogy csak akarják. Ennyire semmirekellő, a tekintélyét totálisan sutba vágó elnöke nem volt még Amerikának. A valódi irányítást a szervezett magánhatalom strukturális szervezetei végzik, a kirakatba pedig előre toltak egy demens vén bolondot. A magánhatalom láthatatlan tagjai pedig a kapzsiság és a hazugság kultuszát szabadították rá a nyugati civilizációra, és pusztítóan bigott felfogásukon keresztül, igényt tartanak az egész világ vagyonára és a még fellelhető nyersanyagaira. Senki másé nem lehet, csak az övék, és ezt a világ elpusztítása árán is véghez fogják vinni. Csakhogy, amíg a FED a pénznyomtatással bíbelődött, addig szépen lassan kiépült a nagyon is jól prosperáló, kínai típusú termelő kapitalizmus.

A kínai befektetések mögött teljes egészében színtiszta, termelésből származó profit jelenik meg, ahol win-win alapon, mindkét fél számára előnyös szerződéseket kötnek. A világon mindenfelé megjelenő befektetéseik ilyen alapokon működnek és elképesztő módon prosperálnak. Tehát a fő rivális Kína. Európa már most a földön van, nagyhatalmait elviselhetetlen ügynökök (Scholz) és szélhámos pojácák (Macron) vezetik, akik szintén a Deep State emberei. De előbb ki kell véreztetni az oroszokat egy Vietnamhoz hasonló, legalább tíz évig elhúzódó öldökléssel. Ezután megkezdődhet az birodalom feldarabolása és az ukrán rendszerhez hasonló, velejéig korrupt oligarcha-kaszt felállítása, akiken keresztül ki lehet rabolni a gazdaságot. Ennek a főpróbája zajlott a Jelcini években, aminek következtében Oroszország lényegében 1998-ra teljesen csődbe ment, és nemcsak a közszféra dolgozói, hanem a katonai vezetők sem kaptak már fizetést. Hiszen az amerikai magánhatalommal lepaktált cionista oligarchák gondoskodtak az ország kifosztásáról. Csak az államcsőd évében százötvenmilliárd dollárnyi pénzmennyiséget szivattyúztak ki az orosz rendszerből. Ennek a rombolásnak vetett végett Putyin, mely rendbetételnek az egyik kirívó esete a Hodorkovszkij-per volt. Erre a perre azért került sor, mert nevezett oligarcha nem tudott a rablott vagyonnal elszámolni, majd végül megnevezte azt a Rotschild unokát, akinek már a nevén volt addigra minden… Mindez igen jól példázza, hogyan is működik ma a nyugat „demokratikus”, „korrupcióellenes” és „jogállami” rendszere.

Biden, néhány hónappal ezelőtt olyan kijelentésre vetemedett, miszerint „az atomháborút nem lehet megnyerni, és sosem szabad megvívni”, csakhogy pont ők voltak azok, akik Foreign Affairs hasábjain évekkel ezelőtt számtalan tanulmányt és értekezést vitattak meg ebben a témában. Ennek az lett a végeredménye, hogy bizony túl lehet élni egy atomtámadást a megfelelő atombunkerek meglétével, mellyel a pénzkartell elitje rendelkezik is, azonban az infrastruktúra és vele együtt a civilek nagy része elpusztul. Ez a negyedévente megjelenő periodika a Külkapcsolatok Tanácsának (Council on Foreign Relations) kiadványa, amely szervezet már hosszú évtizedek óta a valódi kormányzást végzi Amerikában, s ahol több száz fős agytrösztök munkálkodnak a hegemón elit tervein.

Ne essünk tévedésbe, ma az ukránoknak már amerikai kormánya van, amiben előre toltak egy nem ukrán színészt, aki közvetve az államok feletti szervezett magánhatalomtól, közvetlenül pedig annak a strukturális szervezeteitől (Bilderberg-csoport, CIA, Pentagon, Council on Foreign Relations) kapja az utasításokat, melynek értelmében a konfliktust és a háborús pszichózist folyamatosan fenn kell tartani.

Nagyon kevesen tudják, köszönhetően a hazai mainstream médiumok megtévesztő, hazug tevékenységének, melyek a nyugaton kreált híreket veszik át kritika nélkül, de Zelenszkij tavaly február végén béketárgyalást kért Putyintól, miután nyilvánvalóvá vált az orosz erők előre nyomulása Kijevig. Arról is tudomást szerzett, hogy titkos bunkerének pontos koordinátáival már rendelkezik az orosz titkosszolgálat, amivel bármikor ki tudják iktatni. A nyugati közvetítő Naftali Bennett, az azóta leköszönt izraeli miniszterelnök, a keleti pedig Kína kijevi konzulátusa volt. A kínaiak Putyint értesítették, Bennett pedig a német kancellárt, Scholz-ot, akiről már mindenki tudja: a Pentagonhoz és a CIA-hez van bekötve, ahonnan az utasításokat kapja. Ezután már március 3-án arról szóltak a hírek, hogy Scholz rendkívüli titoktartás mellett, négyszemközt tárgyalt Joe Biden elnökkel. Hogy miről is egyeztettek, az éppen abból a mintegy ötórás Bennett interjúból derült ki, amit még idén februárban tett közzé az Israel 12-es csatorna az egyik podcast-interjújában. A tárgyalásokra az ukrán-fehérorosz határon, Pripjaty folyó térségében került sor, ahová az ukrán delegáció lényegében előfeltételek nélkül érkezett. A béketárgyalások igen gyorsan és eredményesen haladtak, már egy 15 pontos megállapodást is sikerült tető alá hozni. A megállapodás legfontosabb eleme Ukrajna semlegessége volt, a Krím és a szakadár donbaszi területek státuszának megvitatását későbbre tervezték. A 15 pontos egyezség része volt, hogy az ukránok lemondanak a NATO-csatlakozási ambíciójukról, és ígéretet tesznek arra, hogy nem engedik a területükön külföldi katonai bázisok létesítését. Még egyszer hangsúlyozni kell: a legfontosabb közvetítő szerepét Naftali Bennett, Izrael akkori miniszterelnöke játszotta, aki március 5-én Moszkvába látogatott. Moszkvából Berlinbe utazott, ahol a német kancellárral is találkozott, majd tájékoztatták Franciaországot és Nagy-Britanniát. Csakhogy addigra már készen volt a verdikt: szó sem lehet békekötésről! Békekötésre akkor kerülhet sor, ha az államok feletti hatalom jónak látja! S ez pont az ötórás Bennett interjúból derült ki, aki beismerte, hogy Moszkva és Kijev közötti béketárgyalásokat lényegében a nyugati országok szakították meg! S ma már több százezerre nőtt a fronton elesettek száma mindkét oldalon, s ki tudja, mennyi ártatlan ukrán vagy orosz élet megy még veszendőbe értelmetlenül. Azonban, mióta zajlik a háború, az ukránok háta mögött, a korrupt, pénzéhes oligarcháik már ki is árusították országukat a szervezett magánhatalom korporációinak, a helyreállításért cserében.

Zelenszkij pár éve bejárta Európát és hitet tett a NATO bővítése mellett, még az alkotmányukba is belefoglalták, valamint bejelentette, hogy Ukrajna ismét atomfegyvergyártó nagyhatalommá fog válni. Talán senkinek nem kell magyarázni, mit is jelent, ha a meglévő 750 NATO katonai támaszpont mellé, létrehoznak több tucatot ukrán területen is? Néhány rakétasilóval, amihez az ukránok adjak az atomtöltetet? Mindez olyannyira sérti Oroszország biztonsági igényeit, aminek egyenes következménye lett a tavaly február 22-én megindított speciális katonai beavatkozás, ami mára jóformán háborúvá szélesedett. Azonban figyelembe kell venni azt is, hogy Ukrajna már de facto NATO-tag, még ha de jure nem is ratifikálták. A 2014-es véres puccs után az százötvenezres náci hadseregüket is a NATO-n belül működő magánkatonai szervezetek magasrangú brit, francia és amerikai tisztjei képezték ki és fegyverezték fel őket állig, annak érdekében, hogy megindíthassák a Krím visszafoglalását és minden lehetséges módon provokálják az oroszokat, elsősorban a kisebbségek vegzatúrájával!  

Ukrajnának valójában nem volt sem múltja, sem pedig lehetősége arra, hogy egy szerves társadalommá fejlődjön, éppen ezért tudtak a Stephan Bandera nyomdokain járó, kemény neonáci és antiszemita milíciák megerősödni. Donbaszban húszezer oroszt gyilkoltak meg ukrán náci pribékek. Donyeck és Lugansz megyékben elevenen elégetett oroszok százai tanúskodnak embertelen tetteikről, amelyekről a nyugati sajtó hallgatott. Az egész Ukrajna egy paradox rendszer. Hiszen az ukránok politikai vezetése és oligarcha-kasztja revizionista cionistákból áll, szinte mindegyikük kettős állampolgár, mégis ezekre a kőkemény, gyilkos neonáci mozgalmakra támaszkodtak, akik konkrétan népirtást hajtottak végre az orosz kisebbség ellen. Azonban azért tudnak együttműködni, mert pontosan ezek a szerencsétlen nácik szolgálják az amerikai pénzkartell érdekeit. Azonkívül az ukránoknak grandiózus világmegváltó álmaik vannak, miszerint Európa legerősebb és leghatalmasabb államává fognak válni, vagy, ahogy Zelenszkij hangoztatta valamelyik ENSZ-tanácskozáson: a Nagy Izrael létrehozásán munkálkodnak.

Ez az ukrán vezetés pont azért lett a vezetői székbe rakva, hogy védelmezze a háttérből irányító, talmudista oligarcha-kasztját, tehát nem Európát védik. Európa, az európai ethosz és kultúra, pláne a mindenféle kisebbségi jogok, számukra teljesen érdektelenek, azokra magasról tesznek – ahogyan mindig is tettek. Európa ma egy tehetetlen, nyúlós hazugságok hálójában vergődő gyarmat, amit az államok feletti pénzkartell irányít - természetesen a brüsszeli ügynökein és egyéb agytröszt szervezetein keresztül. Ez a pénzkartell paktált le az ukrán oligarchákkal, s akiknek ma már számolatlanul küldik az amerikai és európai polgárok adómilliárdjait, valamint óriási mennyiségben kapnak már tömegpusztító fegyvereket is.

De felmerül a kérdés, mégis mire jó ez az egész? Miért kell most Európát a történelem egyik legmélyebb válságába belelökni? És legfőképpen miért kellett az oroszokat beleprovokálni ebbe a hosszú, akár tíz évig is elhúzódó, értelmetlen háborúba - ahol testvéri szláv népek ölik egymást?

Azért, mert a Wall Streetről irányított kamatszedő, fedezet nélküli dollárt előállító hitelpénzrendszer válságba került. A rendszer önmagában is bukásra van ítélve, mert a hitelből hitelre vett pénzekből mindig lesz olyan, aki sokkal többet fog elkölteni, mint amennyit a teljesítőképessége megenged, ezért a rendszer előbb-utóbb beszakad (lásd 2008 vagy a görög válság), de nem ez a fő ok. Még akkor sem, ha Amerika teljes államadóssága már most meghaladta az éves GDP-jük 150%-át! A fő ok pedig a hitelpénzrendszer mellett megjelenő, kínai termelő kapitalizmus, amely már évekkel ezelőtt lekörözte Amerikát. És azért is, mert az amerikai társadalom rommá van adósítva, és már nincs hol és nincs miért felébredni, mert a valóság kegyetlenül arculcsap. Ez az élősködő pénzrendszer nem csak az amerikai álmot ásta alá, hanem a dollárkereskedelmi rendszeren lévő teljes nyugati civilizáció eladósodását is okozta, természetesen a szervezett magánhatalom irányába.

Persze emelnek megint kicsit az adósságplafonon, és minden mehet tovább azon az úton, amelynek a végén belesétáltatják a civilizációt egy iszonytató válságba. Ez a parazita hitelpénzrendszer biztosítja a szuperelit hegemóniájának fenntartását. Ezért kell rögzíteni a tényt: az orosz-ukrán testvérháborút ez az amerikai elit tervezte meg és provokáltatta ki, melynek célja a permanens háború, amiben Európa a káoszba csúszik, miközben a hitelezők egyre csak gazdagodnak.

A nyugat alkonyán, a gondolkodó ember egyik félelme az, hogy a most zajló konfliktus kiszélesedik és egy nagy háborúba csap át. Márpedig a magánhatalom egyik kiemelt hírszerzője, bizonyos George Friedman 2030-ra európai gazdasági válságot, 2050-re pedig egy nagy háborút vizionál a The next 100 years című munkájában. A legnagyobb tragédia az, hogy a jelenlegi hegemón elit és annak a bukásra ítélt rendszere csak egy nagy háborúval váltható le. A háború már elkezdődött, s minél tovább tart, az Amerikából irányított pénzrendszer összeomlása annál inkább elhalasztódik. Azonban fennáll az a nagyon is valószínű eshetőség, amikor is a hosszú évekig tartó háborúskodás és gazdasági ellehetetlenítés sem képes megtörni az oroszokat, akkor bizony Amerika kénytelen lesz immáron hivatalosan is belépni a háborúba. Mert a háború olyan, mint a bibliai özönvíz, mely mindent eláraszt, s pont az eladósodottság nem lesz érdekes. Közben jól tesszük, ha ebben a közegben bibliai nyelvet használunk, mert a feltörhetetlen bigottériájukat és a történelmi összefüggéseket csak a talmudon keresztül érthetjük meg. Az első világháború idején a padlón lévő briteket egy cionista küldöttség győzte meg az amerikai fél hadba lepéséről, hogyha megkapják Palesztinát cserében. A második világháborúba való belépest már az Amerikát bekebelező, pénzhatalmi világelit pearl harbour-i szabotázsakciója eredményezte. A harmadikat pedig pont az ukrán dráma okozhatja. Egy bánatos reggelen előáll majd az épp soron következő amerikai elnökbáb és pátoszos hangon belesüvölti az éterbe: „nem tűrhetjük tovább Ukrajna elleni agressziót…”, és a pokol elszabadul.

Már olyan tervek is kiszivárogtak a Pentagonból, hogy végső esetben az ukránokkal „piszkos atomot” robbantanak, vagy akár a zaporizzsjai atomerőművet végzetes találat éri - hiszen már jó ideje az ukránok lövik -, amit persze ráfognak az oroszokra, és Amerika egy megelőző válaszcsapást mér Moszkvára. Az oroszokban még így is marad annyi nukleáris potenciál, amivel válaszolni tudnak Washingtonnak. Erre az esetre a Németország területén lévő bücheli NATO támaszpontra már atomelfogó fegyverzetet telepítettek. Csak a szállítóeszközök olyan méretűek és speciálisak voltak, hogy külön teherszállító repülőgéppel kellett őket hozatni. Vagyis egy esetleges orosz válaszlépés esetén itt, Európa közepén szedik le az atomtöltettel felszerelt rakétákat, tehát Európa megsemmisülése garantált. Mindez csak úgy kerülhető el, ha Oroszország meghátrál, feladja a Krímet és a szakadár területeket. Az oroszok ebben a helyzetben visszavonhatatlanul meg lesznek alázva. Ha győznek az ukránok, akkor bolsevista világdiktatúra és az Antikrisztus átmeneti időszaka köszönt ránk. A nyugat. ugyan válságokkal tarkítva, de még túlél, és a kelet egy, a mostaninál is jóval nagyobb, világméretű háborút készít elő, éppen úgy, ahogy a versailles-i békeszerződés megágyazott a hitlerizmusnak.

A nagy konfliktus, így vagy úgy. de elkerülhetetlen.    

Az egypólusú világ amerikai elitje pont úgy viselkedik alattvalóival, elsősorban Európával, mint általában a grandiózus nárcisztikus szociopata az áldozatával, melynek értelmében áldozatát elszigeteli, a lelketlen manipulációival, traumakötéseivel a teljes kontroll alatt és állandó rettegésben tartja, s a szemeit nem engedi kinyitni.

Hiszen Európát éppen leválasztották az olcsó és kifogyhatatlan orosz nyersanyagforrásokról, az elmebeteg szankciókkal és az amerikai latorállamnak, vagyis az Ukrán vezetésnek nyújtott felesleges eurómilliárdos hitelekkel egyre közelebb lökik a közösség tagjait a gazdasági válság felé.

Aztán jöhet megint a korlátlanul előállított hitelpénz és az ördögi kör bezárul. Vagy pedig tényleg mindnyájan egy atomháború martalékává válunk?

Mert, ha a hegemón elitnek mégis osztoznia kellene a világ irányításan egy vagy több pólussal, ami a pénzrendszerük bukását okozza, akkor úgy gondolják, hogy ez a világ akár el is pusztítható. De az oroszokról is tudni kell, ha nincs nekik megengedve, hogy oroszok legyenek úgy és ahogyan ők szeretnék, akkor szintén alágyújtanak a glóbusznak.

Ezt kellene végre megérteni és felfogni, valamint megakadályozni bárhogyan!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deniro.blog.hu/api/trackback/id/tr5418219661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása