2022. február 21. 22:24 - Tibor Tury

Beteg időket élünk

Jelen esetben nagyon komolyan, úgy nagyjából a plafonig ér itt a tudományos NERizmus

img-4826.png

Útnak indult hát Gattyánszky De Genere Botshinka, hóna alatt egy tarisznya hamuban sült digitális pogácsával. Útnak indult, mert küldte őt két rossz külsejű imposztor. Egyfelől küldte őt a Zsarolás nevű zsémbes öregúr, miután több mint négy milliárd bilpengő tartozása gyülemlett fel az államkincstár felé. Másfelől pedig küldte őt a világban egyre nagyobb mértékben jelentkező, mindig elégedetlen és haragos Elitellenes bácsi.

Arról bizony soha senki nem kérdezte meg, ugyan mi baja van őneki az elittel, akikhez mindig is tartozni igyekezett? Arról meg végképp senki se faggatta, hogyan és miképpen jöhetett össze olyan sok tartozása, miután az ország harmadik leggazdagabb vállalkozójaként tartották számon?

Egy neve elhallgatását kérő informátor szerint, a kor legelvetemültebb bértollnoka, bizonyos Bayerische Zsozsó, kinek oly éles a nyelve, mint a köszörült kard, már épp a nyelve hegyére készült venni nevezettet, de leszóltak neki a szerkesztőségbe, hogy nézzen inkább félre, mert az nagyon nem fér bele a koncepcióba, ha most őt is elküldi az anyja keservébe. Aztán valahogyan fordult mégis a kocka. Biztosan megint leszóltak neki a szerkesztőségbe, hogy akkor most már kínálgathatja boldog-boldogtalannak Gattyánszky digitális pogácsáit, mert abban vagyon az örök élet titka. Így a mi jó Zsozsónk meg is írta mindezt a helyi pártlapban, azóta se lenyelni, se kiköpni nem lehet, főleg hogy digitális.   

Gattyánszky De Genere Botshinka mostanára már igen szépszámú harcostársat gyűjtött maga mellé, ügyének népszerűsítését elősegítendő, bár igaz, hogy többségében csak zagyva csepűrágók, kancsal szövegmagyarázók, valamint habzó szájú és sunyi rajongók jelentkeztek, de gond egy szál se, az elit ellen mégiscsak ők a legalkalmasabbak…

A rossz nyelvek szerint a lakosság körében osztogatott digitális pogácsák sokaknak megfeküdték a gyomrát, míg mások kániszmergának vélték, mivel apró is volt, s néhol igen kokszos, így jobbnak látták inkább a közeli kocsmában múlatni idejüket. A még rosszabb nyelvek szerint, a háttérben megint egy csavaros eszű nagyúr képe dereng fel, aki valójában kifundálta ezt az égbekiáltó szélhámosságot…

Jelen esetben nagyon komolyan, úgy nagyjából a plafonig ér itt a tudományos NERizmus, ha arra a felvetésre, hogy Gattyánszky digitális pacsmagja bármilyen problémára megoldás lehet, nem a térdünket csapkodva kezdünk harsányan röhögni, hanem megállunk, és elgondolkodunk a dolgon.

Beteg időket élünk…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deniro.blog.hu/api/trackback/id/tr6717714682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása